Praktijkinformatie

Werkwijze Logopediepraktijk Lente

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stap 0

Aanmelden + Verwijsbrief aanvragen en ophalen

Stap 1

Intake

Stap 2

Onderzoek

Stap 3

Behandeling

Stap 4

Afsluiting

Verwijzing en vergoeding

Voor logopedie is een verwijsbrief van de huisarts, specialist, tandarts of orthodontist nodig.

Logopedische zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt volledig vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Bij een leeftijd van 18 jaar of ouder dient u rekening te houden met het betalen van het eigen risico. U kunt voor de eerste afspraak hierover contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Logopediepraktijk Lente heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Verhindering

Als u een afspraak wilt annuleren, dient u uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail de afspraak af te zeggen. Wanneer u de praktijk niet kunt bereiken, kunt u de voicemail inspreken. Dit kan ook in het weekend en tijdens vakanties.

Wanneer u een behandelafspraak niet tijdig afzegt of niet nakomt, zal de behandeling bij u in rekening worden gebracht. De factuur kan niet bij de zorgverzekeraar worden vergoed.

Klachten

We hopen dat de logopedische behandeling naar wens is, maar helaas kan het voorkomen dat u een klacht heeft over de logopedist of de logopedische behandeling. Wanneer u niet tevreden bent, kunt u dit in eerste instantie bespreken met de logopedist. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijnen van de NLVF (beroepsvereniging voor logopedisten). De informatie met betrekking tot de klachtenregeling is te vinden op
www.klachtenloketparamedici.nl

Privacyreglement

Logopediepraktijk Lente hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In het Privacyreglement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Logopediepraktijk Lente houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ons volledige privacyreglement kunt u hier downloaden.